Køb nu, betal senere med Klarna
Fri fragt over kr. 699 (gælder ikke pladskrævende)
Hurtig levering

 

Favoritter
(
0
)
Bag
(
0
/
0:-
)
  • VÍVOACTIVE® 4
  • VÍVOACTIVE® 4
  • VÍVOACTIVE® 4
  • VÍVOACTIVE® 4
  • VÍVOACTIVE® 4
  • VÍVOACTIVE® 4
Garmin

VÍVOACTIVE® 4

Stil ind på din krop, og stram op med et smartwatch, der kan registrere det hele og hjælpe dig med at nå dine helse- og træningsmål.

URGLASMATERIALECorning® Gorilla® Glass 3
URKRANSMATERIALERustfrit stål
URKASSEMATERIALEFiberarmeret polymer med bagdæksel i polymer
QUICK RELEASE REMMEJa (22 mm, Industristandard)
REMMATERIALESilikone
FYSISK STØRRELSE45,1 x 45,1 x 12,8 mm

Passer til håndled med en omkreds på 135-200 mm

TOUCHSCREEN 
FARVEDISPLAY 
DISPLAYSTØRRELSE, BXH1,3" (33,0 mm) diameter
DISPLAYOPLØSNING, BXH260 x 260 pixels
DISPLAYTYPEKan ses i sollys, transflektiv memory-in-pixel (MIP)
VÆGT

50,5 g

BATTERILEVETIDSmartwatch-tilstand: op til 8 dage

GPS-tilstand med musik: op til 6 timer

VANDTÆTHEDSKLASSIFIKATIONSvømning, 5 ATM
INDBYGGET HUKOMMELSE7 timede aktiviteter, 14 dages aktivitetstrackingdata

 

BODY BATTERY® ENERGIOVERVÅGNING - Hold øje med din krops energiniveau i løbet af dagen, så du kan finde de bedste tidspunkter til aktivitet og hvile.

PULSE OX SENSOR - Pulse Ox-sensoren1 måler din iltmætning i blodet i løbet af dagen, og mens du sover, for at vise, hvor godt din krop absorberer ilt.

STRESSREGISTRERING - Find ud af, om du har en rolig, afbalanceret eller stressende dag. Påmindelser om afslapning vil endda bede dig om at foretage en kort vejrtrækningsaktivitet, når du føler dig stresset.

TRACKING AF KVINDERS HELSE - Brug Garmin Connect™ appen til at følge din menstruationscyklus eller graviditet. Log symptomer, få motions- og ernæringsvejledning med mere. Du kan endda få oplysninger på dit håndled med widget til registrering af menstruationscyklus og Pregnancy Tracking appen.

REGISTRERING AF HYDRERING - Log dit daglige væskeindtag som en påmindelse om at opretholde væskebalancen. Du kan endda have et automatisk mål for hydrering, som tilpasser sig alt efter, hvor meget sved du mister under dine aktiviteter.

VEJRTRÆKNINGSREGISTRERING - Hold øje med, hvordan du trækker vejret i løbet af dagen, mens du sover og under vejrtræknings- og yogaaktiviteter.

AVANCERET SØVNOVERVÅGNING - Få et komplet billede af, hvordan du sover, med en oversigt over dine lette, dybe og REM-søvnstadier samt Pulse Ox1 og vejrtrækningsdata.

HÅNDLEDSBASERET PULS - Uret måler hele tiden din puls2 og giver dig besked, hvis den forbliver for høj eller for lav, mens du hviler dig. Det hjælper også med at måle, hvor hårdt du arbejder under aktiviteter – selv under vand.

MINDFUL VEJRTRÆKNING - Når du vil slappe af eller fokusere, kan du starte en åndedrætsaktivitet, og dette ur registrerer stress og vejrtrækning, så du får en bedre forståelse af, hvordan du trækker vejret.

ANIMEREDE TRÆNINGER PÅ SKÆRMEN - Animeret kardio-, styrke-, yoga- og Pilates-træning, der er nem at følge, er forudindlæst på uret, og du kan downloade mere fra Garmin Connect appen.

INDBYGGEDE SPORTS-APPS - Registrerer alle de måder, du bevæger dig på, med mere end 20 forudindlæste apps til GPS og indendørssport – herunder gåture, løb, cykling, svømning i pool, golf og meget mere.

GARMIN COACH - Få en personlig løbetræner på håndleddet gratis, så du kan få hjælp til at træne op til din næste 5 km, 10 km eller halvmaraton.

BRUGERDEFINERET TRÆNING - Lav dine egne træninger i Garmin Connect, og download dem til uret.

SMART-NOTIFIKATIONER - Modtag e-mails, sms'er og advarsler direkte på uret, når det er parret med en kompatibel smartphone. Du kan endda svare på sms'er, hvis du har en Android telefon.

MUSIK - Download sange og afspilningslister fra dine kompatible musikkonti (abonnement kan være påkrævet). Brug trådløse hovedtelefoner (sælges separat), så du kan lytte uden telefonen.

SIKKERHEDS- OG SPORINGSSFUNKTIONER - Når uret og telefonen er parret, kan din live-position sendes til dine kontakter manuelt eller – i forbindelse med udendørsaktiviteter – automatisk med indbygget hændelsesregistrering

GARMIN PAY - Kom nemt gennem betalingskøen og udvalgt offentlig transport med den kontaktløse Garmin Pay betalingsløsning4via deltagende udbydere.

CONNECT IQ STORE - Giv dit ur personlighed ved at downloade apps, widgets, urskiver med mere. Det er nemt og – endnu bedre – det er gratis.

BATTERILEVETID - Hold dig på farten længere med en batterilevetid, der varer op til 8 dage i smartwatch-tilstand og op til 6 timer i GPS-tilstand med musik.

HOLDBAR SKÆRM - Den altid tændte Garmin Chroma Display teknologi, der kan aflæses i sollys, er placeret under det holdbare Corning®Gorilla® glas 3.

VANDTÆTHEDSKLASSE - Dette ur er vandtæt op til fem ATM hvilket gør det perfekt til en svømmetur, et brusebad eller en dag i spaen.Desværre omfatter ikke dette produkt i vores online shop i øjeblikket.

Til butikken hjemmeside »

Sitemap »

Vare-ID:
010-02174-12

Andre købte også
Produceret af: Wikinggruppen

Produktet er blevet tilføjet til din indkøbsvogn