Køb nu, betal senere med Klarna
Fri fragt over kr. 699 (gælder ikke pladskrævende)
Hurtig levering

 

Favoritter
(
0
)
Bag
(
0
/
0:-
)
  • IGNITE TRÄNINGSKLOCKA
  • IGNITE TRÄNINGSKLOCKA
Polar

IGNITE TRÄNINGSKLOCKA

Polar Ignite er et vandtæt træningsur med avanceret pulsmåling på håndleddet og indbygget GPS. Denne nye generations træningspartner hjælper dig med at nå dit sande potentiale og skubbe dine grænser på den rigtige måde. Polar Ignite giver dig et overblik over dagen og hjælper dig med at få et mere afbalanceret liv.

TRÆNING UDEN BURNOUT

Nu behøver du ikke spilde tid på at finde den rigtige træningsplan for dagen - træningsvejledningen FitSpark ™ tilbyder færdige træningssessioner baseret på dit opsving og hvor klar du er til at træne igen.

FÅ MERE AF GRUPPETRAININGEN

Tag din gruppetræning til et nyt niveau - mål din puls, se hvor mange kalorier du har indtaget, og få et resumé af træningen bagefter.

MÅL DINE LØBENDE TRÆNINGER, GANGER OG Cykling

Polar Ignite er en god træningspartner til løb, cykling og andre udendørs sportsgrene. En indbygget GPS måler din hastighed, afstand og registrerer din rute.

OPDAG DEN ULTIMATE TRÆNINGSPLATFORM

Polar Flow-appen og webservicen er din automatiske træningsdagbog. Her er dine søvn- og aktivitetsdata, hvor du kan følge din udvikling.

FÅ DET MEST ud af dagen

Ud over alle de grundlæggende funktioner såsom daglig aktivitetsmåling, trin og kalorier giver Polar Ignite dig et detaljeret indblik i dit opsving og hvor klar du er til at træne igen.

BYG DAGEN UNDER NATT

Måling af Nightly Recharge ät-genopretning viser, hvor godt du kommer dig efter stress og træning om natten og hjælper dig med at tage de bedste beslutninger i løbet af dagen.

INGEN SOV, INGEN ÆRE

Følg dine søvnfaser, og få en detaljeret søvnanalyse med den nye søvnregistrering Sleep Plus Stages ™.

ÅNDE OG FOKUS

Slap af i kroppen og slapp af sindet med den nye åndedrætsøvelse Serene ™.

DESIGNET TIL TILPASNING

Polar Ignites lette og elegante design er optimeret til brug døgnet rundt. Du kan bære den døgnet rundt, og det passer både til dit daglige udseende og dit træningstøj.

DIN UDSIGT HAR INGEN GRÆNSER

Match din Polar Ignite med enhver stil - den passer til alle standardarmbånd til 20 mm ure.

Nyd ENKELTET

Farveberøringsskærmen og interface med en knap gør Polar Ignite nem at bruge.Desværre omfatter ikke dette produkt i vores online shop i øjeblikket.

Til butikken hjemmeside »

Sitemap »

Vare-ID:
90072456

Andre købte også
Produceret af: Wikinggruppen

Produktet er blevet tilføjet til din indkøbsvogn