Køb nu, betal senere med Klarna
Fri fragt over kr. 699 (gælder ikke pladskrævende)
Hurtig levering
FORLÆNGET BYTTERET FREM TIL 6/1 2024

 

Favoritter
(
0
)
Bag
(
0
/
0:-
)
  • FORERUNNER® 45
  • FORERUNNER® 45
  • FORERUNNER® 45
  • FORERUNNER® 45
  • FORERUNNER® 45
  • FORERUNNER® 45
  • FORERUNNER® 45
  • FORERUNNER® 45
  • FORERUNNER® 45
  • FORERUNNER® 45
Garmin

FORERUNNER® 45

Forerunner 45S er et mindre GPS-løbeur med alle de løbsrelaterede funktioner, du har brug for, i et lækkert, let smartwatch, som du kan have på hele dagen og om natten.

URGLASMATERIALEKemisk hærdet glas
REMMATERIALE

Silikone

FYSISK STØRRELSE

Small: 39,5 x 39,5 x 11,4 mm

Passer til håndled på 124-185 mm i omkreds

Large: 42 x 42 x 11,4 mm

Passer til håndled på 129-197 mm i omkreds

FARVEDISPLAY 
DISPLAYSTØRRELSE, BXH26,3 mm (1,04'') i diameter
DISPLAYOPLØSNING, BXH208 x 208 pixels
DISPLAYTYPEKan aflæses i sollys, transflektiv memory-in-pixel (MIP)
VÆGT

Small: 32 g

Large: 36 g

BATTERILEVETIDSmartwatch-tilstand: Op til 7 dage, GPS-tilstand: op til 13 timer
VANDTÆTHEDSKLASSIFIKATION5 ATM
INDBYGGET HUKOMMELSE200 timers aktivitetsdata

 

GARMIN COACH - Disse adaptive træningsplaner indeholder vejledning fra eksperttrænere og gratis træningsplaner, der kan tilpasses dig og dine mål. Træninger synkroniseres direkte til dit ur.

INDBYGGEDE SPORTS-APPS - Skift rundt mellem dine træningssessioner med aktivitetsprofiler til cykling, løb på løbebånd, indendørs løb på bane, ellipsetræning, konditionstræning, yoga og meget mere.

HÅNDLEDSBASERET PULSMÅLING - Uret måler hele tiden din puls1 og advarer dig, hvis den bliver for høj eller for lav, mens du hviler dig. Den hjælper også med at måle, hvor hårdt du arbejder under aktiviteter.

INDBYGGET GPS - Registrer, hvor du løber, og få nøjagtige statistikker, herunder distance, tempo og intervaller.

BATTERILEVETID - Løb alt, hvad du kan, med op til 7 dages batterilevetid i smartwatch-tilstand og op til 13 timer i GPS-tilstand.

STRESSREGISTRERING - Find ud af, om du har en rolig, afbalanceret eller stressende dag. Påmindelser om afslapning vil endda bede dig om at foretage en kort vejrtrækningsaktivitet.

BODY BATTERY™ ENERGIOVERVÅGNING - Hold øje med din krops energiniveau, så du kan finde de bedste tidspunkter til aktivitet og hvile.

OVERVÅGNING AF FORM - Når du er på farten, registrerer Forerunner 45S antal skridt, hvor mange trapper, intensitetsminutter og meget mere.

SMART-NOTIFIKATIONER - Modtag e-mails, sms'er og advarsler direkte på uret, når det er parret med en kompatibel smartphone.

SIKKERHEDS- OG SPORINGSSFUNKTIONER - Hvis du føler dig usikker, eller hvis dit ur registrerer, at der er sket en hændelse, kan funktionerne assistance og hændelsesregistrering3 sende din position til nødkontakter.

CONNECT IQ™ STORE - Download brugerdefinerede urskiver, tilføj datafelter, og få apps og widgets fra Connect IQ Store.

MUSIKKONTROL - Styr nemt den musik, der afspilles på din telefon, så du kan springe sange over uden at gå glip af noget.

SYNKRONISERER MED GARMIN CONNECT™ - Upload dine aktiviteter til Garmin Connect appen for at interagere med et voksende online træningsunivers, hvor folk kan få kontakt til hinanden og konkurrere – og endda dele deres triumfer via sociale medier.Desværre omfatter ikke dette produkt i vores online shop i øjeblikket.

Til butikken hjemmeside »

Sitemap »

Vare-ID:
010-02156-16

Andre købte også
Produceret af: Wikinggruppen

Produktet er blevet tilføjet til din indkøbsvogn