Køb nu, betal senere med Klarna
Fri fragt over kr. 699 (gælder ikke pladskrævende)
Hurtig levering

 

Favoritter
(
0
)
Bag
(
0
/
0:-
)
  • EDGE® 530
  • EDGE® 530
  • EDGE® 530
  • EDGE® 530
  • EDGE® 530
Garmin

EDGE® 530

Hvem går op i, at Edge 530 cykelcomputeren tilbyder dynamisk overvågning af præstation og indsigter, der kan hjælpe dig med at blive bedre? Det gør du.

 

FYSISK STØRRELSE (BXHXD) 
FARVEDISPLAY 
DISPLAYSTØRRELSE, BXH2,6” farve
DISPLAYOPLØSNING, BXH246 x 322 pixels
VÆGT

75,8 g

BATTERITYPEGenopladeligt litiumionbatteri
BATTERILEVETIDOp til 20 timer
BATTERIESPARETILSTAND 
KOMPATIBEL MED OPLADNING UNDER TUREN (GARMIN CHARGE BATTERIPAKKE) 
VANDTÆTHEDSKLASSIFIKATIONIPX7

 

DYNAMISK OVERVÅGNING AF PRÆSTATION - Få mere indsigt i, hvordan din krop reagerer på træning. Registrer VO2-max, restitutionstid, træningsbelastning, fokus på træningsbelastning og meget mere.

 

TRÆNINGSSTATUS - Hvor effektiv er din træning? Evaluer din seneste træningshistorik og præstationsindikatorer automatisk for at se, om du træner effektivt, optimalt, eller om du overanstrenger dig.

 

VARME- OG HØJDEAKKLIMATISERING - Forbered dig på alle omgivelser. Se, hvordan din krop klarer sig i forskellige miljøer med varme- og højdeakklimatisering1.

 

KOMPATIBEL MED SHIMANO STEPS EBIKE SYSTEM - Se en dedikeret eBike statusskærm, datafelter og understøttelse af systemstatus og advarselsmeddelelser. Du kan endda se assist-niveau, gearposition, batterilevetid og meget mere under turen.

 

CYKLEDYNAMIK - Benyt dig af avancerede cykelmålinger 3, der er designet til at give indsigt i, hvordan din præstation ændrer sig baseret på variable forhold som f.eks. position, cykelopsætning, turvarighed og meget mere.

 

MTB DYNAMIK - Registrer de episke detaljer for hver tur med nye mountainbikemålinger som f.eks. antal hop, hoppets længde og tiden i luften.

 

HÅRDHED OG FLOW - Hårdhedsfunktionen vurderer sværhedsgraden for en tur ved hjælp af GPS-, højde- og andre data. Flow måler, hvor jævnt du kører nedad på en rute, så du har en score, du kan slå næste gang.

 

AVANCERET TRÆNING - Synkroniser træninger fra TrainingPeaks® og vores onlinefællesskab, Connect, direkte til din Edge-enhed. Se din kommende træning, og kom nemt i gang med den relevante træning.

 

CLIMBPRO-FUNKTION - Vis automatisk den resterende opstigning og bedømmelse, når du bevæger dig opad på en rute eller bane. Det hjælper dig med at måle din indsats og se, hvor længe du skal lide endnu.

 

UDVIDET BATTERILEVETID - Edge 530 har op til 20 timers batterilevetid ved brug af GPS og op til 40 timer med tilvalgt Garmin Charge batteripakke eller i batterisparetilstand.

GARMIN CYCLE MAP - Kør med forudindlæste kort, der giver oplysninger om højdedata og interessepunkter og mulighed for at søge efter adresser.

 

MTB DYNAMIK - Spor detaljerne for hver tur med målinger for mountainbike samt specialiserede målinger for hårdhed og flow, der klassificerer rutens sværhedsgrad, og hvor jævnt du kører nedad, så du får en score, du kan slå næste gang.

 

FORKSIGHT TILSTAND - Når du bruger Trailforks appen, viser denne tilstand automatisk, hvor vejen deler sig længere fremme på ruten og giver dig et overblik ved at vise dig, hvor du er på stisystemet.

 

SVING FOR SVING-VEJLEDNING - Undgå at fare vild med sving-for-sving-anvisninger og advarsler, der giver dig besked om kommende sving.

 

TILBAGE TIL START - Edge 530 er intelligent nok til at kunne lede dig tilbage til ruten – eller tilbage til startpunktet – hvis du afviger fra den eller beslutter dig for at vende hjem tidligere.

 

RUTEBEREGNING - Brug mere tid på at køre og mindre tid på at vente med ruteberegningshastigheder, der er dobbelt så hurtige som tidligere modeller.

 

TRENDLINE POPULARITETSRUTEVEJLEDNING - Ved hjælp af milliarder af kilometer turdata, som cyklister har uploadet, kan Edge 530 finde den bedste rute – og vælge mellem veje (og stier), som flest har kørt.

VARIA™ KOMPATIBILITET - Par Edge 530 med vores Varia baglygteradar og lygte, så du nemt kan se og blive set.

 

REGISTRERING AF HÆNDELSE - Denne Edge sender automatisk din position til forudindlæste nødkontakter, hvis den registrerer en hændelse2.

 

CYKELALARM - Den pinkodebeskyttede cykelalarm giver dig besked på din smartphone3, hvis din cykel flyttes, mens du er inde efter vand eller holder en pause.

 

GRUPPEMEDDELELSER - Hold kontakten3 med dit cykelhold, når du kommer væk fra flokken.

 

LIVETRACK - Brug LiveTrack til at lade venner og familie følge din position i realtid3 og endda se hele din planlagte bane. Vær sikker på, at dine nærmeste ved, præcis hvor du kører.

SMART-NOTIFIKATIONER - Modtag e-mails, sms'er og advarsler direkte på Edge, når det er parret med en kompatibel smartphone.

 

CONNECT IQ - Download brugerdefinerede datafelter, og hent apps og widgets fra vores Connect IQ Store.

 

SYNKRONISER MED GARMIN CONNECT - Vores Garmin Connect app er hjemsted for et aktivt online træningsunivers, hvor folk kan få kontakt til hinanden og konkurrere – og endda dele deres triumfer via sociale medier.

 

AUTOMATISK OPSÆTNING - Vær klar til at køre på et øjeblik i stedet for at spilde tiden på at konfigurere indstillinger. Få forudfyldte, brugerdefinerede turprofiler baseret på din tidligere Edge, turtyper eller dine sensorer.Desværre omfatter ikke dette produkt i vores online shop i øjeblikket.

Til butikken hjemmeside »

Sitemap »

Vare-ID:
010-02060-01

Andre købte også
Produceret af: Wikinggruppen

Produktet er blevet tilføjet til din indkøbsvogn