Køb nu, betal senere med Klarna
Fri fragt over kr. 699 (gælder ikke pladskrævende)
Hurtig levering
FORLÆNGET BYTTERET FREM TIL 6/1 2024

 

Favoritter
(
0
)
Bag
(
0
/
0:-
)
  • EDGE® 130 HR BUNDLE
  • EDGE® 130 HR BUNDLE
  • EDGE® 130 HR BUNDLE
  • EDGE® 130 HR BUNDLE
Garmin

EDGE® 130 HR BUNDLE

Kompakt og brugervenlig GPS-cykelcomputer med funktioner til cykelopmærksomhed

HR-bundle

  • Enkelt, robust design med 1,8" skærm, der er tydelig og let at læse i solskin eller under dårlige lysforhold
  • Med GPS, Glonass- og Galileo-satellitter og en højdemåler, så du ved hvor langt, hurtigt, hårdt og højt, du har kørt på de længste opkørsler eller på din vej gennem byen
  • Indeholder navigation med svingmeddelelser og den viser dig, hvordan du kommer tilbage til start. Download baner fra Course Creator-funktionen på Garmin Connect online træningsuniverset, og kør i realtid mod Strava Live-segmenter
  • Kompatibel med Varia tilbehør til cykelopmærksomhed, herunder bagudvendt radar og cykellygte
  • Tilsluttede funktioner1 omfatter smart-notifikationer, vejrudsigt med mere. LiveTrack- og Assistance-funktioner gør det nemt at dele din position
  • Batterilevetid2: Op til 15 timer

Det er de små ting, der gør forskellen, og derfor vil du elske Edge 130. Denne robuste, kompakte men effektive GPS-cykelcomputer har alt, hvad du behøver, for at finde vej på din tur, overvåge statistik, holde forbindelsen med venner og familie og meget mere. Og det er alt sammen i en kompakt enhed, der følger dig overalt, og som ikke tynger dig.

Lille, men effektiv - Uanset om du kører på single-track, landevej eller i byen, er Edge 130 den perfekte makker. Det kompakte, lette design har en 1,8" sort/hvid MIP-skærm (Memory in Pixel). Det betyder, at du får et helt skarpt billede på skærmen, selv i direkte sollys, hvor du normalt ville knibe øjnene sammen for at kunne se på din smartphone. Grænsefladen med fem knapper er nem at navigere rundt på, og du kan endda tilpasse skærmen til at vise op til 8 datafelter på hvert skærmbillede. Og lad dig ikke narre af dens lille statur – Edge 130 er spækket med ekstra funktioner og giver op til 15 timers batterilevetid mellem opladninger.

Nem navigering - Uanset hvor du kører hen, registrerer Edge 130 dine vigtige statistiske oplysninger. Med hjælp fra GPS, Glonass- og Galileo-satellitter til større dækning under tæt løvdække – plus et indbygget barometer – holder den styr på, hvor langt, hvor hurtigt og hvor højt du har kørt. Planlæg og download dine ruter med Course Creator-funktionen fra Garmin Connect. Edge 130 hjælper dig med letlæselige bane- og svingmeddelelser. Den er endda så smart, at den fører dig tilbage til din startposition.

Forbedret cykelopmærksomhed - Tryk på start og så afsted. Lidt ro i sindet vil gøre hver tur så meget bedre. Det er grunden til, at Edge 130 er kompatibel med vores Varia-produkter til cykelopmærksomhed, herunder bagudvendt radar og cykellygte. Ved at parre dette udstyr med din Edge-cykelcomputer, kan du få advarsler om biler, der nærmer sig bagfra – direkte på din Edge-skærm – og hjælpe bilister til at se dig. Med Edge 130 kan dine venner og familie også følge din position i realtid med LiveTrack1-funktionen. Og hvis du får problemer under en tur, kan Assistance1-funktionen hurtigt sende din aktuelle position til udvalgte kontakter, så de ved, hvor de kan finde dig.

Opnå bedre resultater - Edge 130 er designet til at hjælpe dig med at optimere dine præstationer, så du kan forsøge at forbedre dig med hver tur. Den er kompatibel med effektmålere, så du kan se hvor mange watt, du producerer på en flad strækning eller en stejl bakke. Forståelse for, hvor du yder mest, hjælper ikke kun med træningen, men giver også en mere episk tur. Og du kan gøre turen lidt mere interessant ved at race i realtid mod Garmin- og Strava Live Segments, som giver dig et skub til at yde endnu mere.Desværre omfatter ikke dette produkt i vores online shop i øjeblikket.

Til butikken hjemmeside »

Sitemap »

Vare-ID:
010-01913-06

Andre købte også
Produceret af: Wikinggruppen

Produktet er blevet tilføjet til din indkøbsvogn