Køb nu, betal senere med Klarna
Fri fragt over kr. 699 (gælder ikke pladskrævende)
Hurtig levering

 

Favoritter
(
0
)
Bag
(
0
/
0:-
)
  • SCULPT JACKET
  • SCULPT JACKET
  • SCULPT JACKET
8848 Altitude

SCULPT JACKET

Sculpt Jacket er en fantastisk alsidig dunjakke med fremragende komfort og behagelig varme til alle årstider. Det er udviklet til primært at blive brugt som et let og behageligt overtøj, men det kan også fungere som et effektivt forstærkningsbeklædning under en skaljakke. Det karakteristiske mønster i designet er produceret med innovativ Ultra Sonic-teknologi, hvor sømløs svejsning skaber et mønster, der holder dunen på plads. Ud over at muliggøre et spændende designsprog minimerer denne metode antallet af udsatte sømme i tøjet, hvor dunen sandsynligvis lækker.

Jakken er konstrueret med en fast hætte, og for ekstra varme og beskyttelse omkring halsen har den en lidt højere krave. Hætten har en elastisk kant, der passer perfekt til en afbalanceret pasform, og det elastiske bånd findes også i ærmeenderne. To taljelommer med lynlås giver plads til mobil og værdigenstande. Lynlåse er naturligvis i den bedste kvalitet fra den velkendte YKK®.

  • Hovedmateriale: 100% nylon
  • Fyldning: Premium Down (duck down), RDS certificeret, 90/10 duck down, 650 fp. 8848 Altitude bruger andedun, der er et restprodukt fra fødevareindustrien, og som aldrig plukkes fra levende dyr.
  • Alle produkter fra 8848 Altitude er 100% fri for fluorcarboner.


Desværre omfatter ikke dette produkt i vores online shop i øjeblikket.

Til butikken hjemmeside »

Sitemap »

Vare-ID:
4023-8

Andre købte også
Produceret af: Wikinggruppen

Produktet er blevet tilføjet til din indkøbsvogn