Køb nu, betal senere med Klarna
Fri fragt over kr. 699 (gælder ikke pladskrævende)
Hurtig levering

 

Favoritter
(
0
)
Bag
(
0
/
0:-
)
  • AJAX SHORTS ADULT
  • AJAX SHORTS ADULT
  • AJAX SHORTS ADULT
FZ Forza

AJAX SHORTS ADULT

"Et klassisk design med en overlegen pasform til alle spillere. Shorts er et nøgleprodukt til badminton-spillere og padle-spillere. Ajax Shorts har et klassisk design med en overlegen pasform til mænd. Brug shortsen i hver kamp og bringe sporty elegance til dit spil. Derudover er disse shorts er meget behagelige på grund af rørdetaljerne, der holder dem på plads under vask, du skal bare vælge den rigtige størrelse til dig.

Stoffunktioner:

DRYFORZE: DryForze holder dig behagelig under spillet. Med denne unikke DryForze sikrer vi maksimal komfort. DryForze gør stoffet svedtransporterende, hurtigtørrende og super behageligt at bære, og DryForze-funktionerne holder med dit tøj meget længere end lignende teknologier.

Antikrympning: Alle vores beklædningsgenstande er blevet for krympet til at undgå størrelsesændringer - følg plejemærket, og dit FZ FORZA-tøj forbliver i flere år.

ANTISTATIK: Når du bevæger dig på banen, skaber du statisk elektricitet, men vores stoffer forhindrer tøjet i at klæbe til din krop. For at forhindre, at dit tøj bliver statisk, skal du ikke tørre det.

ANTI-PILLING: Vores tøj er lavet af stoffer, der enten er designet til at undgå anti-pilling eller stoffer, der får en anti-pilling-behandling. Selv efter vask flere gange ser overfladen stadig godt ud.

STRECHABLE: Vi sørger for, at stilene har den rigtige strækning, så stilen både passer til kroppen og giver komfort. "Desværre omfatter ikke dette produkt i vores online shop i øjeblikket.

Til butikken hjemmeside »

Sitemap »

Vare-ID:
FZ301404-4

Andre købte også
Produceret af: Wikinggruppen

Produktet er blevet tilføjet til din indkøbsvogn